WELKOM

Welkom op de website van onze geloofsgemeenschap, verbonden aan de oude kerk in het hart van Vleuten: de Torenpleinkerk (oude Willibrord).

De kerk heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Zo willen wij ook kerk zijn: met een moderne geest putten uit de tradities van de kerk van Christus.

We hopen dat u zult vinden wat u zoekt. Anders: laat het ons weten.

VIERINGEN

zo04 dec 2022 10:00 ,2e Adventds. Otten en Michiel de Visser
zo11 dec 2022 10:00 ,3e Advent - Gaudeteds. OttenSchrift & Tafel
zo18 dec 2022 10:00 ,4e AdventProponent M. Brederoo
za24 dec 2022 19:00 ,Kinderkerstfeest

Overzicht vieringen >

MUZIEK

Op dinsdagen en vrijdagen van 12.00-13.00 is de kerkruimte open voor bezinning, of bijvoorbeeld voor het branden van een kaarsje of het afgeven van uw giften voor de voedselbank.

Op vrijdag kunt u tevens een orde van dienst verkrijgen. Concerten worden volgens onderstaand rooster verzorgd, waarbij o.a. het B├Ątzorgel of het carillon is te horen.

Locatie is rond de Torenpleinkerk. Het gehele Muziekprogramma >

Het bestellen van collectebonnen

Mogelijk hebt u gelezen dat het steeds moeilijker voor kerken wordt om contant geld van collecten te verwerken. Een alternatief voor contant geldt zijn ondermeer de collectebonnen. Uitgifte van collectebonnen geschiedt onder verantwoordelijkheid van het College van Kerkrentmeesters van de PG Vleuten-De Meern.

Wij geven drie verschillende collectebonnen uit. Deze zijn:
- Een vel met 20 bonnen van € 0,50, ter waarde van € 10,-
- Een vel met 20 bonnen van € 1, ter waarde van € 20,-
- Een vel met 20 bonnen van € 2,50, ter waarde van € 50,-

U moet minimaal één vel afnemen. U kunt de collectebonnen bestellen door het betreffende bedrag over te maken NL83 INGB 0000 1431 53 t.n.v. PROTESTANTSE GEMEENTE VLEUTEN. Vermeldt u bij de overschrijving hoeveel vellen van welke bonnensoort u wenst. De bestelling wordt vervolgens bij u bezorgd door Matty Griffioen of Anneke Simonis. Zij zullen de bestelling pas bezorgen na ontvangst van de betaling. Voor vragen over de bestelling en bezorging, stuur een bericht naar kerkrentmeesters>

Het college van kerkrentmeesters