WELKOM

Welkom op de website van onze geloofsgemeenschap, verbonden aan de oude kerk in het hart van Vleuten: de Torenpleinkerk (oude Willibrord).

De kerk heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Zo willen wij ook kerk zijn: met een moderne geest putten uit de tradities van de kerk van Christus.

We hopen dat u zult vinden wat u zoekt. Anders: laat het ons weten.

zo04 dec 2022 10:00 ,2e Adventds. Otten en Michiel de Visser
zo11 dec 2022 10:00 ,3e Advent - Gaudeteds. OttenSchrift & Tafel
zo18 dec 2022 10:00 ,4e AdventProponent M. Brederoo
za24 dec 2022 19:00 ,Kinderkerstfeest

De huidige kerkenraad van de Torenpleinkerk stelt zich voor:

kerkenraad_tpk

v.l.n.r.

Margriet Compaijen (diaken), Jan Wim Buisman (ouderling en scriba), Stephanie van Kats (ouderling), John Titaheluw (diaken), Truus van de Kamp (ouderling), Frans de Hoop (diaken), Henny du Cloo (ouderling), Hans van Reenen (ouderling en voorzitter), Veronica Pors (ouderling-kerkrentmeester), Lili Koper (diaken), Esger Renkema (predikant in opleiding), Idelette Otten (predikant) en Richard Rijksen (ouderling-kerkrentmeester).

Afwezig de diakenen Jenneke van de Bovenkamp, Babette Verkade en Martin Ruf en ouderlingen Marian Knol, Gé Kramer en Corrie van Leeuwen.