WELKOM

Welkom op de website van onze geloofsgemeenschap, verbonden aan de oude kerk in het hart van Vleuten: de Torenpleinkerk (oude Willibrord).

De kerk heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Zo willen wij ook kerk zijn: met een moderne geest putten uit de tradities van de kerk van Christus.

We hopen dat u zult vinden wat u zoekt. Anders: laat het ons weten.

zo04 dec 2022 10:00 ,2e Adventds. Otten en Michiel de Visser
zo11 dec 2022 10:00 ,3e Advent - Gaudeteds. OttenSchrift & Tafel
zo18 dec 2022 10:00 ,4e AdventProponent M. Brederoo
za24 dec 2022 19:00 ,Kinderkerstfeest