Wo 29 maart 2017, Vespers, 19:30,

Di 4 april 2017, 10:00 tot 12:00, Open huis, Het Baken
Vr 7 april 2017, 00:00, Geloofskring Credo,

Concert Theaterkoor ‘Passion to Spring’

Op zaterdag 1 april (20.30 uur) en zondag 2 april (14.30 uur) kunt u in de Torenpleinkerk gaan genieten van een prachtig concert van het projectkoor van de TheaterkoorAcademie o.l.v. dirigent Michiel Rozendal, dit keer met de titel ‘Passion to Spring’. Medewerking geven Barbera Sinte Maartensdijk (piano) en Anuschka Franken (viool).

Het koor brengt een gevarieerd programma met muziek rondom de passietijd. Werken uit het Requiem en Stabat Mater van Karl Jenkins zullen worden uitgevoerd. Maar ook koralen uit de Johannes Passie van Bob Chilcott en het Ubi Caritas van Ola Gjeilo. Verder zal het koor het geliefde Requiem van Eliza Gilkyson in een arrangement van Graig Hella Johnson zingen en het altijd prachtige Pie Jesu van Andrew Lloyd Webber. Het concert zal een brug slaan tussen de passietijd en de lente; het koor zal het concert ‘Passion to Spring’ dan ook afsluiten met I believe in Springtime van John Rutter.

Kaarten

Het Projectkoor van de TheaterkoorAcademie wist de concertbezoeker de afgelopen jaren keer op keer te verrassen met aantrekkelijke en aanstekelijke uitvoeringen van diverse lichte en klassieke koormuziek. Zo mag u ook dit passieconcert beslist niet missen. Voor meer info en kaarten reserveren gaat u naar www.theaterkooracademie.nl. Kaarten à € 10,00 (incl consumptie) zijn ook telefonisch te verkrijgen bij Ada Beerthuizen (06-53613273).